ثبت شرکت,amirisabt.com

ثبت شرکت,amirisabt.com

ثبت شرکت,amirisabt.com

اخذ کارت بازرگانی

ثبت شرکت,amirisabt.com

ثبت شرکت,amirisabt.com

ثبت شرکت,amirisabt.com

ثبت شرکت,amirisabt.com

ثبت شرکت,amirisabt.com

ثبت شرکت,amirisabt.com

ثبت شرکت,amirisabt.com

 

اخبار اخیر

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

راه اندازی تله سیژ

 

تله‌سیژ نوعی وسیله جابه‌جایی یا بالابر است که معمولاً در پیست‌های اسکی و برخی پارکهای منطقه‌ای به کار می‌رود. این بالابر از یک حلقه کابل فولادی پیوسته بین دو ایستگاه تشکیل شده که مجموعه‌ای از صندلی‌ها را جابه‌جا می‌کند و معمولاً تعدادی دکل میانی کابل را نگه می‌دارند.

وسیله‌های جابه‌جایی مشابه تله‌اسکی و تله‌کابین هستند که تفاوت‌هایی با تله‌سی‌یژ دارند. تله سیژ ها با کاربریهاى ورزشى، توریستى و حمل ونقل کالا یا انسان احداث  می شوند. مناطق احداث تله سیژ براساس نوع کاربرى آنها متفاوت است. براى احداث تله سیژ در مناطق مختلف کشور باید از سازمانهاى مختلفى مجوزهاى لازم را اخذ کرد.

 تله سیژها زیرمجموعه سازمان میراث فرهنگى،صنایع دستى و گردشگرى هستند و ابتدا موافقت ساخت و مجوزهاى اولیه را باید از این سازمان گرفت. هزینه خرید قطعات و تجهیزات تله سیژ در مقایسه با تله کابین بسیار پائین تر است این رقم بر اسا داده های  روز حدود 1.5 میلیون تومان به ازای هر متر طول تله سیژ میباشد. 

البته عوامل مختلفى ازجمله نوع صندلیها و تجهیزات آن، منطقه احداث، مسیر خط مستقیم تله کابین، متراژ تله سیژ، ارتفاع آن از زمین و... در هزینه خرید و نصب تله سیژ تاثیرگذار است که البته سرمایه گذاران هزینه هاى دیگرى مانند حمل ونقل و ترخیص کالاهاى موردنیاز را هم باید بپردازند.

منطقه احداث تله سیژ در میزان هزینه ها نقش مهمى را ایفا م ىکند؛ چراکه در بعضى از مسیرها هنوز جاده اى براى حمل کالاهاى موردنظر احداث نشده است. تله سیژها معمولا با استفاده از جرثقیلهاى مخصوص نصب میشوند، اما براى نصب بعضى از تله کابی ها از هلیکوپتر استفاده شده است که همین عوامل قیمتها را دوچندان میکند.مدت زمان ساخت یک تله سیژ با توجه به مراحل و سختیهاى نصب آن، به منطقه احداث تله کابین بستگى دارد. در بعضى از این مناطق به علت شرایط جوى نامساعد تنها چند ماه فرصت نصب و کار وجود دارد که اصطلاحا به آن میگویند چند ماه کارى. ماه کارى براى مناطق مختلف متفاوت است و به همین دلیل تله سیژهایی با یک متراژ و بودجه یکسان در مدت زمان متفاوتى از هم نصب و بهره بردارى میشوند.درآمدزایى تله سیژها بستگى به این دارد که منطقه احداث آن تا چه حد جزو مناطق توریستى کشور محسوب شود. هرچه منطقه اى که تله سیژ در آن نصب شده، جذابیتهاى بصرى بیشترى داشته و از آب و هواى مساعد و مطبو ع ترى برخوردار باشد، مسلما استقبال مردم از این تله سیژ بیشتر خواهد بود. البته سرمایه گذاران میتوانند با ساخت مجموعه هاى دیگرى در کنار تله سیژ، درآمدزایى بیشترى داشته باشند.

 

هم اکنون طرح تولید احداث و راه اندازی تله سیژرا به ثبت امیری سفارش دهید.

@sabtsherkatamiri

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

طرح توجیهی واحد تولید کیسه خون

واحد تولید کیسه خون 

کارخانه‌ای که در اختیار شرکت ورمل است تنها کارخانه تولید کیسه خون در کشور محسوب می‌شود، خاطر نشان کرد: ظرفیت تولید درحال‌حاضر یک میلیون و ۵۰۰ هزار کیسه خون در سال است که البته امیدواریم با حمایت‌های دولت و مسئولان امر، این میزان در نیمه اول سال آینده ارتقا یافته و کشور را به خودکفایی برسانیم. نیاز بازار داخل را طبق آمار سازمان انتقال خون حدود ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار کیسه خون در سال عنوان کرد و گفت: این نیاز در حالی اعلام شده که انجام خون‌گیری در کشور حدود ۱۵ درصد کمتر است. معاون تولید شرکت ورمل با اشاره به اینکه تاکنون عمده نیازهای داخلی کشور به کیسه خون از طریق واردات تامین می‌شده است، تصریح کرد: نیاز بازار داخل به کیسه خون با واردات این محصول از کشورهای جنوب شرق آسیا و به‌طور عمده از کشورهای کره و سنگاپور تامین می‌شده که حدود ۸۵ درصد بازار داخل را تامین می‌کردند اما در صورت حمایت از تولید داخل، در نیمه اول سال آینده ایران در این صنعت به خودکفایی خواهد رسید. با تولید کیسه خون در کشور این محصول قابلیت خوبی برای رقابت با نمونه‌های وارداتی خواهد داشت و حتی از لحاظ قیمت تمام‌شده برای خریداران به‌صرفه‌تر خواهد بود. وی با اشاره به گردش مالی.......

@sabtsherkatamiri

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

احداث و راه اندازی شهربازی

میزان سرمایه گذاری احداث شهربازی

سرمایه‌های مورد نیاز برای راه‌اندازی یک شهربازی بدون در نظر گرفتن هزینه‌های مربوط به فضا به شرح زیر است: مجموعه‌های سرپوشیده برای تامین تجهیزات و وسایل بازی در ازای هر هزارمتر به حدود 2میلیارد تومان سرمایه نیاز دارد، این مبلغ به علاوه حدود 200 میلیون تومان برای امور طراحی، اجرا و دکوراتیو هزینه می‌شود. با 2 میلیارد تومان می‌شود 20 دستگاه مناسب برای مجموعه سرپوشیده طراحی کرد.

در نظر داشته باشید که اگر از وسایل بازی خارجی بهره می‌گیرید حدود 40 درصد تعرفه گمرکی به مبالغ مورد نیاز برای تهیه وسایل اضافه می‌شود. همچنین مجموعه‌های روباز برای تامین تجهیزات و وسایل بازی در ازای هر 1000 متر حدود 5 میلیارد تومان سرمایه نیاز دارند، این مبلغ به علاوه حدودا.......

@sabtsherkatamiri

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

احداث واحد تولید و بسته بندی ناگت

 

 

سال 1950 یک فرد آمریکایی برای نخستین بار فرمولاسیون تهیه ناگت را از مرغ ارائه کرد و نزدیک به سال 1980 بود که مک دونالد به‌صورت رسمی و گسترده مک‌ناگت مرغ را در رستوران‌های خود سرو کرد و همین باعث شد از آن پس استفاده از انواع ناگت در سراسر دنیا به اشکال و طعم‌های مختلف رایج شود. اگر بخواهیم یک تعریف کلی از ناگت ارائه دهیم در واقع ناگت‌ها عبارتند از انواع گوشت چرخ كرده و فرآوری شده كه به اشكال مختلف شكل داده شده و با نمک، ادویه، آرد سوخاری، پوشیده و به‌صورت خام، نیمه‌پخته، نیمه‌سرخ یا پخته تهیه می‌شود. این گوشت چرخ کرده می‌تواند شامل گوشت مرغ، گوشت قرمز، انواع ماکیان و حتی میگو باشد. در واقع انواع گوشت حلال در کشور قابلیت تبدیل شدن به ناگت را دارند اما بیشترین تولید در زمینه تهیه ناگت در ایران مربوط به مرغ است، بنابراین می‌توان در سایر گوشت‌ها مانند بوقلمون یا میگو سرمایه‌گذاری کرد تا با تمایز، وارد بازار شوید.سرمایه‌گذاری در هر شغلی دارای مزایا و معایب خود است. در خصوص کارخانه تولیدکننده غذاهای آماده هم می‌توان مزایا و معایب بسیاری را برشمرد، از جمله مزایای این کسب‌و‌کار این است که استفاده از انواع غذاهای آماده در کشور رو به فزونی است و مردم هر روز بیشتر به سمت این‌گونه غذاها تمایل نشان می‌دهند همچنین چون از برخی گوشت‌های مسن در تهیه این ناگت‌ها استفاده می‌شود به علاوه برخی ضایعات مرغ و گوشت را هم به کار می‌گیرند قیمت تمام شده این محصول نسبت به مرغ و گوشت کمتر برآورد می‌شود و مردم قدرت خرید بیشتری دارند. همچنین ماشین‌آلات این کار عموما تولید داخل است و به راحتی می‌توان آنها را طراحی و تهیه کرد.اما اساسی‌ترین عیبی را که در این کار است می‌توان ذهنیت بسیاری از مردم نسبت به این غذاها به سبب اخبار منفی که در چند سال اخیر در خصوص سوسیس و کالباس‌ها در ایران منتشر شد به علاوه ممنوعیت استفاده از خمیر مرغ دانست، هر چند براساس روش و الگوریتم تولید و مواد اولیه ناگت‌ها با سوسیس و کالباس متفاوت است اما چون همگی در دسته غذاهای آماده قرار می‌گیرند با یک نگاه از سوی مردم قضاوت می‌شوند که برای برطرف کردن این ذهنیت تنها باید کیفیت کار را بالا برد و اعتماد از دست رفته را از طریق تبلیغات و کیفیت محصول برگرداند. برای راه‌اندازی کارخانه‌ای که توانایی تولید حدود هزار تن از این محصول را در سال داشته باشد به تمام ماشین‌آلاتی که در بالا گفته شد نیاز داریم، هزینه تهیه این ماشین‌آلات حدودا یک میلیارد و 500‌میلیون تومان برآورد می‌شود به علاوه برای تجهیز آزمایشگاه و وسایل دفتری 300میلیون دیگر سرمایه مالی نیاز دارید و 200‌میلیون هم برای سرمایه در گردش و خرید مواد اولیه نیاز است یعنی در مجموع برای شروع کار حدودا به 2‌میلیارد تومان سرمایه نیاز دارید. این مقدار روزانه حدود 4000‌کیلو از محصول را که می‌تواند شامل بسته‌های یک‌کیلویی باشد، تولید می‌کند.
همچنین برای راه‌اندازی کارخانه و جاگذاری ماشین‌آلات فوق در کمینه متراژ 4هزار متر فضا لازم است که بهتر است این فضا خارج از فضای شهری واقع شده باشد. در خصوص مجوزهای لازم برای شروع کار هم باید یک پروانه بهداشت از وزارت بهداشت و یک مجوز از صنایع غذایی و وزارت صنایع اخذ کنید که معمولا پروسه گرفتن مجوزها و سرکشی به محل و تایید ماشین‌آلات و... حدودا شش‌ماه طول می‌کشد.

هم اکنون سفارش طرح تولید و بسته بندی ناگت  را به ثبت امیری سفارش دهید.

با ثبت امیری همراه باشید.

@sabtsherkatamiri

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

پرورش تشی

تشی از خانواده جوندگان است که وزن آن تا ۳۰ کیلوگرم می رسد و عمرش ۱۵ سال است. این حیوان گیاهخوار بوده و دوره آبستنی آن ۱۱۲ روز می باشد که موقع زایمان بچه ها با مو و چشمانی باز متولد می شوند و تا ۲ ماهگی شیر می خورند.

در کشور ما تشی را به عنوان یک آفت می شناسند و کشاورزان و باغداران وقتی با تشی مواجه می شوند آن را از بین می برند ولی می توان با هماهنگی مسئولان ذی ربط این حیوان را صید کرده و پرورش داد و بعد از دوران تولید تعداد تعیین شده ای را به طبیعت بازگرداند و مازاد را راهی بازار کرد. با این کار با کمترین مقدار سرمایه اولیه، هم اشتغال زایی کرده و هم جلوی انقراض نسل این حیوان را می گیریم.

دمای مناسب برای پرورش تشی بین ۲۰ الی ۲۵ درجه سانتیگراد است که اگر دما به پایین تر از ۱۲ درجه برسد حیوان فعالیت خود را کم می کند و تمایلی به تولید مثل ندارد. تهویه هوا باید منظم انجام پذیرد زیرا اوره متصاعد شده از ادرار حیوان ممکن است مشکلات تنفسی ایجاد کند . تشی به جریانات هوا حساس است و باعث بیماری حیوان می گردد.

برای تغذیه تشی می توان از انواع ضایعات کشاورزی و پس مانده صنایع غذایی استفاده کرد. تشی علاقه وافری به سیب زمینی و میوه جات دارد. گاها دیده شده حتی از خرما نیز تغذیه میکند . البته در دوران شیر دهی باید کلسیم به جیره غذایی اضافه گردد تا حیوان مولد ضعیف نشود . هم چنین به جیره غذایی حیوانات جوان باید از موادی که پروتئین بالا دارند استفاده کرد تا به حداکثر رشد برسند. البته ما برای حیوانات جوان از سنگ نمک استفاده نمی کنیم. از نمک به عنوان چاشنی غذایی استفاده می کنیم. تشی های جوان به سنگینی آب بسیار حساس هستند.

تشی های جوان معمولا بعد از تغذیه به صورت درازکش در کف قفس قرار می گیرند که باعث می شود افراد تصور کنند که حیوان بیمار است، ولی این امر یکی از نشانه های سالم بودن حیوان می باشد چون نشان می دهد که حیوان از کل ظرفیت معده خود استفاده کرده است. تشی ها بعد از ۴ ماه به وزن ۸ کیلو گرم می رسند که وزن ایده آل بازار است

بازار هدف

در پرورش حیوانات خاص مهمترین نکته پیدا کردن بازار هدف است. بازار هدف برای گوشت تشی کشورهای آسیای شرقی می باشد و در داخل همان طور که گفته شد می توان از آن به عنوان دارو استفاده کرد. بازار هدف برای چرم و تیغ و جمجمه، اروپا و آمریکای لاتین است.