ثبت شرکت,amirisabt.com

ثبت شرکت,amirisabt.com

ثبت شرکت,amirisabt.com

اخذ کارت بازرگانی

ثبت شرکت,amirisabt.com

ثبت شرکت,amirisabt.com

ثبت شرکت,amirisabt.com

ثبت شرکت,amirisabt.com

ثبت شرکت,amirisabt.com

ثبت شرکت,amirisabt.com

ثبت شرکت,amirisabt.com

 

اخبار اخیر

  • افزایش سرمایه شرکت (12472) (Home) 07 تیر 1397

      افزایش سرمایه شرکت  توسط ثبت امیری با موفقیت انجام گرفت. مدت زمان : ۴ روز کاری...

  • تسهیلات اشتغال (3766) (Home) 29 بهمن 1396

    تسهیلات اشتغال تسهیلات اشتغال, بهترین فرصت برای راه اندازی یک کسب و...

  • تماس با ما (7111) (Home) 30 آذر 1397

    ثبت شرکت امیری برای مراجعه حضوری به ثبت امیری: تهران-خیابان مطهری - خیابان...

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال

شرکت تعاونی چیست؟


تاسيس شركتهایي که ر اساس اقدام مجمع موسس كه شامل عده اي افراد واجد شرايط عضويت مي باشد صورت مي گيرد. تعداد اعضاي مجمع عمومي موسس هفت نفر است كه سه نفر به عنوان هيئت موسس و يك نفر به عنوان نماينده در اداره كل تعاون مي باشند. دراولين جلسه رسمي مجمع عمومي عادي كه با شركت متقاضيان همراه با رسيد لازم التاديه سهام مقرر تشكيل مي شود اساسنامه پيشنهادي پس از بحث و بررسي با موافقت حداقل دو سوم اعضا تصويب شده و اعضايي كه با مصوبه آن مجمع در مورد اساسنامه موافقت نداشته باشند مي توانند درهمان جلسه تقاضاي عضويت خود را پس بگيرند.(مستفاد از ماده ٣١).
حداقل و حداكثر تعداد عضو در تعاوني ها به نسبت سرمايه و فرصت اشتغال و نوع فعاليت و رعايت اصل عدم تمركز و تداول ثروت به موجب آيين نامه مصوبه وزارت تعاون تعيين مي گردد. ولي در هر حال تعداد اعضا از ٧ نفر كمتر نخواهد بود(ماده ٦).
در اولين جلسه مجمع عمومي عادي اعضاي هيئت مديره انتخاب مي گردند ودر اولين جلسه هيئت مديره اسامي و مشخصات كامل اعضاي هيئت مديره و مدير عامل و بازرسان شركت تهيه و جهت بررسي تقديم اداره كل تعاون مي گردد. اولين هيئت مديره منتخب شركت تعاوني مكلف است پس از اعلام قبولي با انجام تشريفات مقرر نسبت به ثبت تعاوني اقدام نمايد.
براي انجام ثبت شركتها و اتحاديه هاي تعاوني پس از طرح و تصويب آن ارائه مدارك مندرج در ماده ٥١ الزامي مي باشد كه بايد در چهار نسخه به اداره ثبت شركتها داده شود.
سرمايه تامين يا تعهد شده از طرف اعضا درهر مرحله تاسيس شركت نبايد كمتر ٥١ درصد كل سرمايه شركت باشد و هر تعاوني وقتي ثبت وتشكيل مي گردد كه حداقل يك سوم سرمايه آن تاديه و در صورتي كه به صورت نقدي و جنسي باشد تقويم و تسليم شده باشد.
شرايط عضويت در تعاوني ها در ماده ٩ آمده است و خروج عضو از تعاوني اختياري بوده و نمي توان آن را منع كرد ولي در صورتي كه خروج نامبرده موجب ضرري براي تعاني باشد ملزم به جبران آن خواهد بود.
در صورت فوت عضو ورثه او با وجود شرايط لازم عضو تعاوني محسوب مي شوند و در صورت تعدد ورثه بايستي ما به التفاوت افزايش سهم ناشي از تعدد خود رابپردازند و در غير اين صورت با اعلام عدم تمايل عضويت آنان لغو مي گردد و در صورت لغو عضويت به هر علت سهم و كليه حقوق و مطالبات عضو به قيمت روز تقويم و به ديون تعاوني تبديل مي شود كه پس از كسر ديون وي به تعاوني به او يا ورثه اش پرداخت مي شود.

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال

1.نقل و انتقال و یا خرید علائم تجاری باید چگونه انجام گردد؟

ابتدا بایدبا اصل گواهینامه ثبت علامت به دفاتر اسناد رسمی مراجعه نموده و نامه استعلام برند را دریافت نمود.بعد از آن نامه را به اداره ثبت علائم تجاری ارائه نمود وکارشناس اداره بعد از مدتی نامه تایید برند مربوطه را جهت ارائه به دفتر خانه برای متقاضی ارسال میکند.دفتر خانه هم با استناد به نامه مربوطه،سند صلح تنظیم نموده که این سند صلح باید مجددا به همراه اصل گواهینامه به اداره ثبت برند ارسال شود و پشت گواهینامه برند ظهر نویسی گردد.آخرین مرحله : درج آگهی انتقال برند در روزنامه رسمی کشور میباشد. کارشناسان ثبت امیری ،ثبت کلیه مراحل فوق را برای شما در اسرع وقت انجام میدهند.
 

2.ویژگیهای شرکت سهامی خاص چیست؟

مسئولیت سهامداران در قبال تاءدیه درون شرکت فقط به میزان سهامشان است نه بیشتر. برای تصمیم گیری جهت اداره شرکت راءی اکثریت ملاک است، منظور از اکثریت نیز اکثریت سرمایه است. شیوه اداره ی آن کامل است و مقررات قابل توجیهی راجع به نحوه ی اداره و شیوه مدیریت و اخذ تصمیم نسبت به آن وضع شده است.

3.ویژگیهای شرکت با مسئولیت محدود چیست؟

هر شرکت فقط به میزان سهم الشرکه در قبال کلیه دیون شرکت مسئول است.
مدت مدیریت مدیران بر خلاف شرکتهای سهامی،محدود به مدت معینی نمیباشد.
در تقسیم سود و زیان اگر اساسنامه حکم خاصی نداشته باشد،تقسیم آن به نسبت سهمی است که هر یک از شرکا از سرمایه شرکت دارد.

4.شرایط روابط فامیلی موسسین در ثبت شرکت چیست؟

کلیه افراد با هر نسبت خانوادگی و فامیلی میتوانند در شرکت عضو بوده و سهامدار باشند ولی بازرسان شرکت نباید با اعضای هیئت مدیره نسبت فامیلی در طبقه یک پدر و مادر و جد و جدات پدری و مادری و خواهر و برادر داشته باشند. البته بازرسان اصلی و علی البدل میتوانند نسبت فامیلی در طبقه یک داشته باشند و همچنین هیئت مدیره هم میتوانند نسبت فامیلی در طبقه یک با هم داشته باشند.

5.شرایط سنی اعضا برای ثبت شرکت چقدر است؟

اعضا باید حداقل ۱۸ سال تمام داشته باشند. البته هم افراد در هر سنی میتوانند سهامدار شرکت باشند و اگر زیر ۱۸ سال تمام سن داشته باشند به ولایت ولی سهامدار میشوند ولی برای عضویت در هیئت مدیره یا بازرس باید حداقل سن قانونی را داشته باشند.

6.تفاوت های شرکت تجاری و شرکت مدنی در چیست؟

شرکت تجاری به استناد ماده ۸۳ قانون تجارت دارای شخصیت حقوقی است. اما شرکت مدنی معمولاً دارای شخصیت حقوقی نیست. شرکت تجاری دارای اقامتگاه و تابعیت خاصی است که ممکن است از اقامتگاه و تابعیت شرکاء یا برخی از آنها متفاوت باشد. اما برای شرکت های مدنی اقامتگاه و تابعیت متصور نیست. به دلیل استقلال دارایی شرکت تجاری از شرکاء اموال شرکت تجاری بابت دیون شرکاء قابل توفیق نیست و بالعکس.

 7.خطرات عدم ثبت شرکت چیست؟

 طبق ماده ۲۲۰ قانون تجارت هر شرکت ایرانی که فعلا وجود داشته باشد یا در آینده تشکیل شود( بعنوان مثال ،دو یا چند نفر که با هم مشغول کاری میشوند) و با اشتغال به امور تجارتی خودرا بصورت یکی از شرکتهای ذکر شده در این قانون در نیاورد و مطابق مقررات مربوط به آن شرکت عمل نماید،شرکت تضامنی محسوب شده و احکام راجع به شرکتهای تضامنی در مورد آن اجراء میگردد.دقت کنید که سخت ترین احکام دادگاه در مورد شرکتهای تضامنی صادر میگردد.

8.در ثبت شرکت با مسئولیت محدود تغییر نحوه حق امضاء در اساسنامه ثبت شرکت به چه صورت انجام میپذیرد ؟

جهت تغییر نحوه حق امضاء شرکا در ثبت شرکت با مسئولیت محدود ، ابتدای به امر باید ماده مربوطه در اساسنامه شرکت را بخوانیم و ببینیم که آیا هیئت مدیره مجاز به این تغییر میباشند یا از عهده هیئت مدیره خارج است ، اگر از وظایف هیئت مدیره بود، باید صورتجلسه مجمع عمومی عادی بطور فوق العاده تنظیم گردد و تغییرات در زمینه نحوه حق امضاء صورت گیرد و ماده مربوطه در اساسنامه ثبت شرکت اصلاح شود.
در غیر اینصورت باید صورتجلسه مجمع عمومی فوق العاده سریعا تشکیل گرددوتغییر نحوه امضاء بصورت کامل ذکر گردد و ماده مربوطه اصلاح شود.

9.نکته مهم در ثبت شرکت به صورت مسئولیت محدود.

طبق ماده 95 قانون تجارت در اسم شرکت با مسئولیت محدود باید عبارت ( با مسئولیت محدود) حتما قید شود در غیر اینصورت شرکت مذکور در مقابل اشخاص ثالث ،شرکت تضامنی محسوب  میشود و تابع مقررات شرکت تضامنی قرار میگیرد.

شرکت سهامی خاص در صورتی میتواند به شرکت سهامی عام تبدیل گردد که ابتدا موضوع به تصویب مجمع عمومی فوق العاده شرکت سهامی خاص رسیده باشد. ضمنا سرمایه آن حداقل به میزانی باشد که برای  شرکتهای سهامی عام مقرر شده است و یا شرکت سرمایه خود را به میزان ذکر شده افزایش دهد. باید توجه داشت که دو سال تمام از تاریخ تاسیس و ثبت شرکت گذشته و دو ترازنامه آن به تصویب مجمع عمومی صاحبان سهام رسیده باشد، آخرین مطلب اینکه اساسنامه شرکت با رعایت مقررات این قانون در مورد شرکتهای سهامی عام تنظیم یا اصلاح شده باشد.

 

انحلال ثبت شرکت قبل از موعد  بعهده مجمع عمومی فوق العاده است و هر زمان میشود در مورد آن  تصمیم گرفت.این تصمیم وقتی معتبر است که در جلسه رسمی و با اکثریت دو سوم آراء حاضر در آن اتخاذ گردد.بنابر این،سهامداران باید با توجه به مقررات قانونی،صورتجلسه ای تحت عنوان مجمع عمومی فوق العاده تنظیم کرده و به پیوست سایر مدارک،به اداره ی محترم ثبت شرکت ها ارسال نمایند تا آن اداره ی محترم،اقدامات لازم جهت ثبت را مبذول دارد و مراتب از طریق نشر آگهی در روزنامه رسمی یا کثیرالانتشار که آگهی های مربوط به شرکت در آن نشر می گردد به اطلاع صاحبان سهام برسد.

 

طبق ماده ۲۳۲ قانون تجارت :
هیئت مدیره شرکت باید بعد از منقضی شدن سال مالی، صورتهای دارایی و دیون شرکت را در پایان سال و همچنین ترازنامه و حساب عملکرد و حساب سود و زیان شرکت را به انضمام گزارشی در مورد فعالیت
و وضعیت عمومی شرکت طی سال مذبور تنظیم کند.
اسناد ذکر شده در این ماده باید حداقل بیست روز قبل از تاریخ مجمع عمومی عادی سالیانه در اختیار بازرسین قرار گیرد.

 

طبق ماده ۱۲۴ قانون تجارت
هیئت مدیره شرکت باید حداقل یک نفر شخصیت حقیقی را به مدیریت عامل شرکت انتخاب نماید و حدود اختیارات و زمان تصدی و حقوق وی را تعیین کند.
ضمنا میشود اعضای هیئت مدیره را خارج از شرکای شرکت یا سهامداران شرکت انتخاب نمایند

 

مدیر عامل شرکت در حدود اختیاراتی که توسط هیئت مدیره به او سپرده شده است
نماینده قانونی شرکت محسوب میگردد . ضمنا میتواند از طرف شرکت حق امضاء داشته باشد

 

انحلال شرکت
بعد از منحل کردن شرکت و اخذ آگهی انحلال از اداره ثبت شرکتها و انتخاب مدیر تصفیه باید امور مربوط به تصفیه شرکت از جمله اخذ مفاسا حساب مالیات، بیمه تامین اجتماعی و پرداخت دیون اشخاص ثالث و مطالبه کلیه مطالبات شرکت انجام گردد.

 

جهت انحلال شرکت حتما باید صورتجلسه انحلال را در مجمع عمومی فوق العاده تنظیم کنیم و صورتجلسه مذکور را باید کلیه شرکاء امضاء نمایند و به اداره ثبت شرکتها ارجاع گردد.
نکته دوم: وقتی آگهی انحلال صادر گردید .مدارک شرکت پس از انحلال شرکت باید تا ده سال حفظ و نگهداری گردد

 

10.تبدیل شرکت سهامی خاص به عام چگونه است؟

1- موضوع شرکت به تصویب مجمع عمومی فوق العاده  در شرکت سهامی خاص رسیده باشد. 2- سرمایه شرکت حداقل به اندازه  ای باشد که برای شرکتهای سهامی عام تعیین گردیده است و یا شرکت سرمایه خود را به میزان قانونی افزایش دهد.3-دو سال کامل از تاریخ تاسیس و ثبت شرکت گذشته باشد .4- دو بار ترازنامه آن به تصویب مجمع عمومی سهامداران رسیده باشد.5-اساسنامه شرکت با رعایت مقررات  این قوانین در مورد شرکتهای سهامی عام تنظیم یا اصلاح شده باشد(ماده 278 قانون تجارت)

 

11.چرا در نام شرکت هایی با مسئولیت محدود باید عبارت "با مسئولیت محدود" در نام شرکت قید شود؟

زیرا اگر عبارت با مسئولیت محدود قید نگردد در غیر اینصورت شرکت در قبال اشخاص ثالث شرکت  تضامنی تلقی میشود و تابع مقررات  شرکت تضامنی خواهد بود.

تاریخ بروز رسان:1397/11/03

 

با تشکر از مطالعه مطالب فوق.لطفا سوالات خود را از بخش نظرات یا تماس با مطرح کنید.تمامی مطالب از ثبت شرکت امیری تامین شده است.

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال

ثبت شرکت امیری

برای مراجعه حضوری به ثبت امیری:

تهران-خیابان مطهری - خیابان میرعماد - کوچه یکم - پلاک 6 - طبقه سوم - واحد 14

کد پستی:

15879113139

شماره های تماس:

02188764590 و 02188735298 و 09123115990 و 09013119699

ایمیل:

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

تلگرام:

@amirisabt